Online tréninky od 01.02.2021

Vážení klienti,

Od 01.02.2021 budeme přenášet online tréninky  přes „Google Meet“. Pro připojení k videu stačí mít vytvořený účet (e-mailovou adresu) na Googlu. Na každý týden bude na našich stránkách připraven program přenosů s přesnými časy vysílání a odkazy na přenos. Naleznete je na www.akademiesampion.cz v sekci “informace pro členy” > “online tréninky”. Následně pouze překopírujete příslušný odkaz (zeleně) do svého vyhledávače a počkáte až Vám umožníme přístup do přenosu. Odkazy si nikam neukládejte, budou se měnit – vždy kopírujte do vyhledávače před tréninkem přímo ze stránek!

 V případě, že budete pro přenos využívat tablet nebo mobilní telefon, zařízení Vám po zadání odkazu automaticky nabídne stáhnout aplikaci „Meet“, do které se opět přihlásíte pomocí účtu na Googlu. V případě využití počítače/notebooku (doporučujeme) nemusíte nic stahovat, stačí být pouze přihlášen přes Google. Jelikož bude přenos probíhat oboustranně, během tréninků mějte VYPNUTÉ SVÉ MIKROFONY (ikonka dole na obrazovce, vlevo od sluchátka). Během přenosu si samozřejmě můžete vypnou kameru, aby na Vás nebylo vidět, pokud nechcete. 

Pokud nejste našimi klienty a chcete si s námi zacvičit, máte možnost si tréninky vyzkoušet za poplatek 400 Kč / 5 lekcí (=80 Kč / trénink). V případě zájmu piště na email: kociakademiesampion@gmail.com a proveďte platbu dle níže uvedených pokynů. Zároveň uveďte, o které tréninky máte zájem. Na Váš e-mail Vám bude následně zaslán odkaz na vysílání příslušného tréninku.

ODKAZY NA VYSÍLÁNÍ PRO ČLENY AKADEMIE ŠAMPION (zdarma) ZDE

PROGRAM VYSÍLÁNÍ ONLINE TRÉNINKŮ (pro veřejnost) ZDE:

V případě dotazů pište na e-mailovou adresu: kociakademiesampion@gmail.com